Happy hour

Sön-Tors

17-20

Idag, torsdag

öppet

17-02

Onsdagsquiz

Onsdagar glöms lätt bort när man klurar på vilka kvällar man skall hitta på något kul, men inte hos oss på Rockbaren! 19.00 varje onsdag håller vi ett quiz på 20 frågor och du är varmt välkommen! Upplägget är av blandad karaktär med extra fokus på musik. Ungefär häflten av frågorna är musikorienterade och här kommer vi söka artisten vi lyssnar på, vilket kan ta oss på en varierad resa från exempelvis Slipknot till Scooter via David Bowie och Tommy Körberg.

 

Även frågor kring musiken förekommer varje vecka. I vilken svensk stad gick Cat Stevens i grundskola? Hur många medlemmar har Iron Maiden haft sedan starten? Vi kompletterar musiktemat med ungefär lika många frågor om allt mellan himmel och jord, med en lätt touch av aktuellt och historiskt från veckan som gått.

 

Vinnaren tar hem ett presentkort på 500 kronor och tröstpristagaren får önska ett tema för två frågor veckan därpå. Vi stannar dock inte vid att bjuda in till ett trevligt quiz! Varmt välkomna till oss varje onsdag för en trevlig kväll med härlig stämning och ett trevligt quiz i go onsdagsmiljö.

 

Varmt Välkommen önskar er Quiz Master Christoffer Ohlin

Gå tillbaka